create a website for free
Mobirise

Silvio Jesús Quevedo Vázquez (Kuuba)

Silvio on kotoisin Kuubasta. Ammatiltaan hän on ATK-insinööri. Silvio aloitti opettamaan salsaa Suomessa. Vuonna 2008 hän perusti KotiSalsan. Silvio oppi tanssimaan salsaa, folkloristisia tansseja, rumbaa ja congaa Havannassa Kuubassa. Hän tanssi lapsuudessaan karnevaaleissa ja kilpaili yliopistojen välisissä tanssikisoissa kulttuurifestivaaleilla yliopistossa (ISPJAE). Vuonna 2009 hän sai ZUMBA ohjaajan lisenssin B1, vuonna 2010 lisenssit B2 ja ZumbaToning, ja vuonna 2011 Zumbatomic ja BodyJam vuonna 2012.

Silvio valmistui vuonna 2015 hyvinvointivalmentajaksi ja kuntosalivalmentajaksi ja hän on myös Personal Trainer ja Spartan kahvakuulaohjaaja.

Hän on ohjannut tanssitunteja ja ryhmäliikuntatunteja tanssistudioissa ja liikuntakeskuksissa Tampereella, Lahdessa, Lempälässä, Hämeenlinnassa ja Porissa,  Luopioisissa ja Kangasalalla

Tanssin lisäksi Silvio harrastaa monenlaista urheilua. Hän on harrastanut 6-vuotiaasta asti lentopalloa ( Suomessa Team atalpa, Viking Line Cup) ja on pelannut 10 vuotta Baseball SM-sarjassa ( Tampere Tigers, Helsinki Puumat, Helsinki Bullet) . Hän Toimii myös tuomarina molemmissa lajeissa. 
 
Silvio on järjestänyt salsafestivaaleja, -karnevaaleja, workshoppeja, zumbamaratooneja, salsailtoja ja tiiviskursseja Lahdessa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Vaasassa kuin Akaassa.

Vuonna 2013 Silvio aloitti promoottorin uransa Suomessa. Hän on järjestänyt salsakonsertteja Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Esiintyjinä ovat olleet mm. Havana De Primera, Charanga Habanera, Leonel Limonta y Azúcar Negra, Adalberto Álvarez y su Son, Yuly y Habana C feat. Alexander Acosta, Robert Armas y Los Conquistadores de la Salsa (PER-CUB), Barbaro Fines y Su Mayimbe(PER-CUB), Tiempo Habana (HKI-CUB)
Mobirise

Contacts

Email: kotisalsa@gmail.com        Phone: +358509303335